HIGIJENA OBJEKATA

CRAFTSMAN TEHNIČAR posebnu pažnju poklanja održavanju higijene objekata, bilo da je reč o vašem domu ili poslovnom prostoru. Čist i uredno održavan prostor je neophodan svima: tako se osećamo bolje i komotnije u prostoru u kome živimo, radimo ili provodimo slobodno vreme.  

Našim klijentima na raspolaganju je, shodno dogovoru i potpisanom ugovoru, redovno čišćenje i održavanje higijene objekata. Takođe, naši mobilni timovi su dostupni na vaš poziv za dnevno čišćenje stambenog prostora i poslovnih objekata.

Osim tekućeg održavanja, u našoj ponudi je i generalno čišćenje kao i specijalno održavanje higijene u zavisnosti od uređenja prostora. CRAFTSMAN TEHNIČAR vrši mašinsko pranje mekih (tepisi, tepisoni) i tvrdih podnih obloga (granit, keramika, mermer), kao i mašinsko čišćenje hala i drugih velikih poslovnih površina. Peremo prozore spolja i iznutra, i specijalnim uređajima i ekološkim sredstvima čistimo mebl, drveni ili nameštaj sačinjen od materijala novije generacije.

Naši timovi na raspolaganju su vam i za velika čišćenja nakon obavljenih građevinskih radova, bilo da je reč o stambenoj ili poslovnoj zgradi.

Prijava kvarova za korisnike – 069 700 700

office@craftsman.rs

Kontakt za nove korisnike – 069 700 900